Residencial Parc dels Capellans, Fase 1

Residencial

Parc dels Capellans

Fase 1

Descripció

Els presentem la PRIMERA FASE de la promoció residencial del PARC DELS CAPELLANS a Reus.

Aquests habitatges estan en un emplaçament únic i privilegiat de la ciutat: orientats a sud, amb un gran parc públic i piscines als peus, i amb vistes al mar des de les últimes alçades de l’edifici. Unes vistes que no es perdran mai perquè mai s’edificarà al davant. Es troba a 5 minuts a peu del CAP, el supermercat, la comissaria o al centre cívic, i a poc més del centre de la ciutat. Gaudeix a més del confort d’una zona tranquil·la, resguardada del soroll i moviment continus, amb un veïnatge agradable, pacífic i solvent.

Els habitatges són MOLT GRANS, de 5 habitacions, a partir de 106 m² útils interiors i tots amb una terrassa a peu pla de fins a 26 m².

El menjador és gran i lluminós, orientat a sud i amb sol tot el dia. La cuina és molt àmplia i molt equipada, assolellada i amb espai per una gran taula on poder fer la vida diària. Menjador i cuina donen a un dels espais més especials de la casa: una gran terrassa quadrada a peu pla orientada a sud, com un jardí privat on poder gaudir del dia i del vespre, amb taula, sofà, plantes, jocs infantils o estirar-se per prendre el sol.

Tots els habitatges disposen d’una cinquena habitació destinada a usos complementaris, com pot ser despatx, vestidor, taller, o emmagatzematge. També disposen d’una galeria exterior amb espai per rentadora i assecadora per la roba. L’edifici no té patis de llums, i totes les habitacions donen directament a l’exterior.

Els habitatges equipats amb instal·lació d’electrificació elevada, amb previsió d’aire condicionat i calefacció amb radiadors de gas. A la coberta de l’edifici hi ha una instal·lació de plaques solars que proporcionen aigua calenta a tots els habitatges, amb el conseqüent estalvi energètic i econòmic. Totes les estances estan connectades amb cablejat de xarxa de dades, i es disposa de Videoporter i codificació d’accés a l’edifici.

Els habitatges estan construïts amb materials provats tecnològicament i que atorguen a l’edifici la màxima, eficiència, durabilitat i confort. Per aconseguir l’elevada qualificació energètica de què disposem, la qual és de “B” tant en consum d’energia com d’emissions, apliquem importants gruixos d’aïllament a les façanes, combinats amb la utilització d’aluminis de sèries altes amb trencament de pont tèrmic i vidres doble o triples baix emissius. Això ens permet afirmar que els nostres habitatges tenen un consum energètic molt baix, que significa que són edificis altament eficients.

També aportem un elevat confort acústic, amb uns aïllaments al soroll gairebé desconeguts fins ara. El soroll exterior s’anul·la amb el sistema d’aluminis i vidres que utilitzem, conjuntament amb calaixos de persiana hermètics i aïllats tèrmicament. Entre habitatges diferents, aïllem amb l’ús de materials fono-absorbents tan als paviments com a les parets separadores.

Característiques

4 i 5 habitacions

2 banys

Piscina comunitària

Safareig

Zona comunitària

Terrassa

Parquet

Trasters

Plaques solars

Ascensor

Aparcament

Presinstalació vehicles elèctrics

Entorn

Universitats

Parcs

Botigues

Col·legis

Jocs infantils

Mercat

Llar d'infants

Seguretat

Supermercat

Llar d'infants

Seguretat

Supermercat

Farmàcies

CAP

Piscines municipals

Biblioteca municipal

Comunicacions

Renfe

Bus: L10, L30, L31, L40, L41

Autovia T11

Localització

Anterior Mas Mayner, Fase 2
Pròxim Residencial Parc dels Capellans, Fase 3

Comments are closed.

Traducción »