L’empresa

Unifamiliar Sant Jordi

L'Empresa

Els nostres fonaments

Unifamiliar Sant Jordi som un grup promotor immobiliari des del 1986, que ens dediquem a crear habitatges amb il·lusió, dedicació, prudència, i gràcies a l’ajuda de moltes persones, hem après a fer de la construcció l’art de crear llars.

A USJ escoltem, pensem, dissenyem i construïm amb mirada atenta al més petit detall. Per això els nostres habitatges respiren diferent.

Amb gairebé 40 anys d’experiència i gràcies a la diferenciació i al servei curosament personalitzat, hem aconseguit posicionar-nos com un dels grups promotors immobiliaris amb més història i experiència al Camp de Tarragona i Baix Camp.

EXPERIÈNCIA I EXCEL·LÈNCIA

Gairebé 40 anys d’experiència.

AVALUACIÓ I PERSONALITZACIÓ

Escoltem les teves necessitats.
T'informem i assessorem.
Transparència en el procés.

EFICIÈNCIA I SOSTENIBILITAT

Respectuosos amb el medi ambient.
Materials de marques reconegudes.
Garantia i servei postvenda.

Junts assolim cada pas

Per a fer realitat els vostres somnis, Unifamiliar Sant Jordi compta amb un gran equip propi darrere, un equip de persones format per diversos departaments, així com també proveïdors i grans empreses externes que ens acompanyen en aquest camí.

ICONOS-18

Què fem?

Pensem des de zero cada projecte

Pensem en cada detall, en com li agradaria a la gent que el seu somni es fes realitat i també pensem en com viuran allí. És per això que tenim molt present en els nostres projectes i obres la sostenibilitat i l'eficiència energètica, incorporant les noves tecnologies i fent que els nostres nous habitatges tinguin una classificació energètica "A".

Som un equip professional amb uns valors sòlids que ens guien en qualsevol de les nostres activitats, entre les quals destaca la personalització que fem de cada promoció, oferint un nou servei de consultoria d'interiorisme.

Vols més informació?

Traducción »