Residencial Parc dels Capellans, Fase 3

Residencial

Parc dels Capellans

Fase 3

Descripció

Última fase de la promoció del PARC DELS CAPELLANS, al carrer Romaní 19 de Reus!

Emplaçament únic i privilegiat de la ciutat. Tots els habitatges tenen orientació  sud, el que implica una mínima incidència solar a l’estiu i una màxima il·luminació i confort a l’hivern. Amb les vistes excepcionals del Parc dels Capellans als peus, vistes úniques que no es perdran mai al ser zona no edificable.

Al costat del CAP Sant Pere i supermercats, a escassos 5 minuts de la comissaria o el centre cívic, i a 10 a peu, del centre de la ciutat. Gaudeix, a més, del confort d’una zona tranquil·la, resguardada del soroll de la circulació de les avingudes i  amb un veïnat agradable, estable  i solvent.

Aquesta tercera fase tindrà una qualificació energètica “A” per a les emissions i una “B” pel consum d’energia, gràcies als avanços tècnics implantats. Per fer-ho possible, hem utilitzat l’aerotèrmia com a model per l’escalfament de l’aigua, combinat amb la calefacció i aire condicionat per mitjà de bomba de calor, els importants aïllament a les façanes, la utilització d’aluminis de sèries d’alta gama amb trencament de pont tèrmic i vidres doble o triples baix emissius, tot plegat per aconseguir el mínim consum energètic, i la major eficiència d’aïllament, confort, economia i durabilitat. 

Com tota la resta de la promoció, hem projectat pisos grans de més de 120 m2, de tres a cinc habitacions (amb dues opcions: cinc dormitoris complerts o quatre dormitoris amb una cinquena habitació auxiliar per un despatx o vestidor), dos banys amb plats de dutxa, la cuina equipada, i menjador ample amb accés a la terrassa principal de fins a  26 m2. A més disposa d’un altra terrassa / galeria posterior  per la rentadora, assecadora i acumulador d’aigua, espai que té un paper imprescindible.

A la finalització d’aquesta tercera fase, tercer trimestre del 2025, conclourem la zona comunitària amb la zona de bany, les piscines i zona de jocs infantils.

Característiques

De 3 a 5 habitacions

2 banys

Traster

Zona comunitària

Parquet

Aerotèrmia

Aparcament

Presinstalació vehicles elèctrics

Piscina comunitària

Entorn

Universitats

Parcs

Botigues

Col·legis

Jocs infantils

Mercat

Llar d'infants

Seguretat

Supermercat

Farmàcies

CAP

Piscines municipals

Biblioteca municipal

Comunicacions

Renfe

Bus: L10, L30, L31, L40, L41

Autovia T11

Descàrregues

ICONOS-14

Dossier comercial/Memòria de qualitats

Localització

Anterior Residencial Parc dels Capellans, Fase 1
Pròxim AV. Onze de Setembre 33

Comments are closed.

Traducción »