Edifici Valira

Edifici Valira

Descripció

El teu oasi urbà t’espera. Nova promoció d’habitatges plurifamiliars al centre de Reus. L’EDIFICI VALIRA, amb 38 nous habitatges on poder gaudir de la comoditat i el confort d’una nova llar.

Davant del CAP Sant Pere, al costat de supermercats i a 7 minuts de la plaça Prim trobaràs uns pisos orientats al sud i envoltats del Parc de la Coromina, una gran zona verda, pública i privada que envolta l’edifici Valira.

Descobreix un món d’opcions amb més de 14 tipologies d’habitatges, cadascuna dissenyada per adaptar-se al teu estil de vida únic, on tots els habitatges són exteriors, sense patis de llums.

Des d’amplis pisos amb grans terrasses , plantes baixes amb jardins privats de més de 100 m², primeres plantes amb terrasses de 30m², fins a àtics amb solàrium des de 50 m².

Aquesta promoció tindrà una qualificació energètica “A” per a les emissions i una “B” pel consum d’energia, gràcies als avanços tècnics implantats. Per fer-ho possible, hem utilitzat l’aerotèrmia, els importants aïllament a les façanes, la utilització d’aluminis de sèries d’alta gama amb trencament de pont tèrmic i vidres doble o triples baix emissius, tot plegat per aconseguir el mínim consum energètic, i la major eficiència d’aïllament, confort, economia i durabilitat.

Característiques

De 3 a 5 habitacions

2 banys

Zona comunitària

Piscina comunitària

Parquet

Aerotèrmia

Aparcament

Presinstalació vehicles elèctrics

Trasters

Locals comercials disponibles

Descàrregues

ICONOS-14

Dossier comercial/Memòria de qualitats

Localització

Anterior Frederic Mompou 13-15

Comments are closed.

Traducción »